Irtoprotetiikan ongelmat ja ratkaisut hammaslääkärin ja teknikon näkökulmista

Luento- ja keskustelukurssi

Kurssin tavoite: Saumaton yhteistyö kliinikon ja hammasteknikon kanssa on tärkeää proteettisessa hoidossa toimivan ja kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hampaiden korvaamiseksi irtoprotetiikka tarjoaa toimivan ratkaisun implanttien ja hammaskantoisten siltojen lisäksi, kun hoito suunnitellaan ja toteutetaan oikein.

Kurssin sisältö: Kurssilla vastataan seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat tärkeimmät vaiheet yhteistyössä, milloin proteesi kannattaa uusia kokonaan ja milloin vain korjata. Millaisia muutoksia potilas sietää eri ikävaiheissa? Millaisella jäljennösaineella kannattaa jäljentää missäkin tilanteessa? Entä miten teknikot toivovat hammaslääkäreiden toimivan, että yhteistyö sujuisi paremmin ja potilaat saisivat parempaa hoitoa? Entä mitä materiaaleja ja tekniikoita luennoitsijamme itse käyttävät? Ja mitkä ovat suurimmat sudenkuopat, ja miten ne voidaan välttää.

Jos lasku lähetetään suoraan työnantajalle, laskuun lisätään 15 € toimistokuluja. Muutoin lasku lähetetään osallistujalle sähköpostitse.

pe 07.10.2022
Sokos Original Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki
EHL Tero Ellilä

Katso myös nämä:

Kadonnut kulmahammas
pe 16.09.2022
Hotel Arthur, Helsinki
EHL Lea Tammelin
Limakalvosairaudet osa II
pe 16.09.2022
Scandic City Tampere, Tampere
Dos. Jaana Rautava
Laadukas intraoraali­kuvaaminen, lähete­käytännöt, erotus­diagnostiikka
to 06.10.2022
Helsinki
EHL Peter Rusanen, HT Perttu Takaneva