Kivunhoidon ABC, I-osa

Mitä tehdä, kun särkylääkkeet eivät auta poiston jälkisärkyyn tai kun hammas ei puudu? Nyt on oiva tilaisuus tulla syventämään omaa kipuosaamistaan. Kivunhoidon ABC -kolmiosainen sarjakurssi alkaa 4.10. ensimmäisellä luentopäivällä, jolloin perehdytään akuuttiin kipuun ja kivun mekanismeihin sekä akuutin kivun hoitoon. Kurssilla opit lisää myös puudutuksesta ja lääkehoidosta. Luennoitsijana toimii kivunhoidon ammattilainen LT, EHL, yliopistonlehtori ja kliininen opettaja Olli-Pekka Lappalainen, joka luennoi aiheesta nimenomaan hammaslääkärin näkökulmasta ja hammaslääkärin tarpeet huomioiden. 

Sarjakurssin seuraavat osat järjestetään vuonna 2025. Toinen koulutuspäivä käsittelee kroonista kipua ja kipumekanismeja sekä kroonisen kivun hoitoa ja hammaslääkärin roolia siinä. Kolmannessa koulutuspäivässä käydään läpi kivunhoidon erityistilanteista hammaslääkärin näkökulmasta, esimerkiksi tmd:tä ja muita toiminnallisia vaivoja. Tämä sarjakurssi antaa lisävalmiuksia pärjätä hammaslääkärinä hankalimmissakin kiputilanteissa. 

Luennoitsija toivoo osallistujien ottavan läppärin tai bädin mukaan, sillä kurssilla tehdään myös aktivoivia tehtäviä luentojen lomassa tukemaan oppimista. 

260€
pe 04.10.2024 klo 9-16
Radisson Blue Plaza, Helsinki
LT, EHL Olli-Pekka Lappalainen

Katso myös nämä:

Parodontologista pienkirurgiaa | Hands-on
390€
pe 03.05.2024 klo 9-16
Itä-Suomen yliopisto, Kuopio
EHL Jukka-Pekka Komulainen
Niska- ja kombiveto
260€
pe 17.05.2024 klo 9-16
Hotelli Arthur, Helsinki
EHL Lea Tammelin