Kesää jo odottaen

Diasteeman, entisen TKHLY:n, kesäluentopäivät on varmasti yhdistyksen parhaiten tunnettu jokavuotinen ja odotettu koulutustapahtuma. Mutta moniko muistaa, että kesäluentopäiväperinne alkoi jo vuonna 1973? Viime vuoden kesäkuussa Tahkolla olleet luultavasti, tieto oli yhteen tietokilpailukysymykseen sisällytettynä vihjeenä… Nyt on aika kääntää katseet jo seuraaviin kesäpäiviin! Viehättävä keskiaikainen kaupunki Porvoo odottaa meitä kouluttautumaan ja kohtaamisiin kolmen päivän ajaksi 7.kesäkuuta alkaen.

Toivottavasti kalenterissasi nämä luentopäivät on jo varattuna ja ilmoittautuminenhan kannattaa tehdä nyt, edullisempaan ennakkohintaan.

Diasteeman koulutustoimikunta on tehnyt hienoa työtä tapahtuman eteen jo pitkään. Suuresti kiittäen Jenniä ja muita mukana olevia! Usein tapahtuman paikallisedustajia toimikunnassa on mukana vain yksi, mutta tänä vuonna Holmbergin Sarin kanssa Porvoota edustaa myös hallituksen viestintävastaava Johanna. Asiat ovat siis paremmin kuin hyvin.

Hallituksen järjestäytyminen on vuoden ensimmäisen kokouksen eräs asia.

Tänä vuonna hallituksessa aloittaa uusi jäsen, taloudenhoitajaksi nimetty Jaakko Palmujoki, tervetuloa joukkoon! Pitkäaikainen taloudenhoitajamme Tapio luotsaa hänet tehtäviin ja on mukana toiminnassa kesään asti. Lämmin kiitos Tapsa monen vuoden työstä yhdistyksen hyväksi!

Hallituksen muut jäsenet jatkavat toimissaan entiseen malliin: Matin ansiosta saamme lukea näitä jäsenkirjeitä, sihteeri Virpi hoitaa lukuisat asiat, Miika toimii mm. apurahatoimikunnan puheenjohtajana ja Johanna päivittää somemaailmaa- kiitos teille kaikille, että annatte osaamistanne ja aikaanne. Olette huipputiimi! Lämmin kiitos myös runsaslukuiselle jäsenistöllemme, ilman teitä emme olisi elinvoimainen pian 100-vuotias yhdistys.

Tapaamisiin niin kursseilla kuin kesäluentopäivillä!

Satu Snellman-Gröhn
Diasteema ry:n puheenjohtaja

Lue myös nämä:

Kohtaamisten vuosi
Tänä vuonna olemme päässeet palaamaan useisiin ennen korona-aikaa olleisiin käytänteihin: koulutuksia ja kokouksia on järjestetty paikan päällä, juhlatiloissa on vietetty...
Hotellikiintiöt Porvoon kesäluentopäiville
Porvoo on suosittu kesäkaupunki. Tästä syystä Diasteema on varannut keskeisistä hotelleista huonekiintiöitä kesäluentopäivien vieraita varten. Suosittelemme varaamaan majoituksen hyvissä ajoin....
Diasteeman stipendi 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman stipendin 2022 saaneen Maisa Halosen esittely ja terveiset tästä.