Kohti parempaa

Tätä kirjoittaessani jouluun on enää vähän aikaa ja vuosi lähestyy loppuaan. Työkaupunkini on noussut valtakunnallisiin uutisiin huolestuttavan koronatilanteen takia eikä vielä ole tietoa onko tilanne hallussa.

Tämän poikkeuksellisen vuoden muistamme varmasti kaikki. Moni asia muuttui uusien toimintatapojen myötä, läheiset kohtaamiset ovat olleet tauolla ja moni miettii tulevaisuutta.

Siirrymme tulevaankin vuoteen rajoituksin, mutta uusi vuosi antaa toiveita paremmasta. Elämä jatkuu ja olemme oppineet toimimaan uudenlaisissa tilanteissa. Yhdistyksemme pääsisältö on koulutus ja koulutustilaisuuksien järjestäminen. Haluankin kiittää mitä lämpimimmin koulutustoimikuntaa. Jouduitte poikkeuksellisissa olosuhteissa tekemään nopeita päätöksiä ja antamaan vielä enemmän aikaa tähän vapaaehtoistyöhön uusien järjestelyjen takia. Suuret kiitokset myös hallitusjäsenille yhteistyöstä sekä kaikesta avusta ja neuvoista, joita olen saanut ensimmäisenä puheenjohtajavuotenani. On ollut ilo toimia teidän kaikkien kanssa.

Toivottavasti kesäkausi tuo meille mahdollisuuden tavata kesäluentopäivillä, kouluttautua kolmen päivän ajan ja viettää aikaa yhdessä. Sitä ennen kevätkausi tuo tullessaan muutaman mielenkiintoisen kurssipäivän. Seuraa siis alkuvuonna kurssikalenteriamme.

Näinä aikoina korostuu vielä enemmän itsestä huolehtiminen ja toisten tukeminen. Voimaa ja virtaa siihen.

Lopuksi toivotan kaikille jäsenille tunnelmallista ja turvallista joulun aikaa, suloista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2021!

T.Satu Snellman-Gröhn
TKHLY :n puheenjohtaja

Lue myös nämä:

Lea Tammelinista Diasteeman kunniajäsen
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema on kutsunut Lea Tammelinin yhdistyksemme kunniajäseneksi tunnustuksena ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä hammaslääkärien täydennyskouluttajana. Lea on luotsannut suosittuja oikomishoidon...
Diasteeman tutkimusapuraha 2024
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema jakaa tutkimusapurahan keväällä 2024. Apurahaa voi hakea tutkimukseen, joka tähtää julkaisuun kansainvälisessä vertaisarvioidussa julkaisussa. Apuraha on suuruudeltaan 2000...
Kesäluentopäivät 2023 pidettiin Porvoossa 7.-9.6.2023
Diasteeman väki kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita onnistuneista kesäluentopäivistä! Kesäluentopäivillä saimme nauttia jälleen erinomaisista luennoista, joiden tiivistelmät löytyy alta. KESKIVIIKKO...