Kollegan terveiset tekohelyläisille

Nimi: Miika Hyvönen

Ammatti: erikoishammaslääkäri

Työpaikka: KYS suu- ja leukasairauksien poliklinikka, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hammaslääketieteen opetusklinikka, Itä-Suomen Yliopiston hammaslääketieteen laitos, Savonlinnan keskussairaalan hammas- ja suusairauksien poliklinikka

Lempiruoka ja -juoma: Opera Special ja lasipullo-kokis

Harrastukset: erilainen ulkoilu ja liikunta, kuten maantie- ja maastopyöräily sekä retkiluistelu, myös lihaskuntotreeniä. Lisäksi autojen parissa harrastelua. Mökkeily on todella lähellä sydäntä. Ja koirat.

Parasta työssäsi: mukavat ja huumorintajuiset potilaat, mahtavat kandidaatit sekä joka kerta erilainen työpäivä. Mitä hankalampia haasteita sitä suurempi onnistumisen ilo. Ja tietenkin ihanat ja avuliaat kollegat ja työkaverit joita ilman työ ei onnituisi eikä olisi näin mukavaa.

Parasta tekohelyssä: Huikea porukka jonka kanssa koulutustapahtumien järjestäminen on aina hauskaa. Ja koulutustapahtumat joissa näkee kollegoita ympäri Suomea.

Mitä odotat vuodelta 2021: Mahdollisuutta antaa enemmän aikaa itselle ja läheisille ihmisille ja nauttia vapaa-ajasta ja Suomen luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Terveiset tekohelyläisille: Koettakaa pitää ajatukset positiivisina tänä haastavanakin aikana. Ollaan toiveikkaita että asiat jossain vaiheessa normalisoituisivat ja koetetaan sillä välin ottaa ilo irti niistä asioista jotka ovat mahdollisia ja joita ei ehkä ennen ehtinyt tehdä. Muistetaan pitää huoli itsestämme niin jaksetaan myös tehdä tärkeää työtämme. Ja nähdään koulutuksissa, etänä tai paikan päällä!

Koettakaa pitää ajatukset positiivisina tänä haastavanakin aikana. Ollaan toiveikkaita että asiat jossain vaiheessa normalisoituisivat ja koetetaan sillä välin ottaa ilo irti niistä asioista jotka ovat mahdollisia ja joita ei ehkä ennen ehtinyt tehdä. Muistetaan pitää huoli itsestämme niin jaksetaan myös tehdä tärkeää työtämme. Ja nähdään koulutuksissa, etänä tai paikan päällä!

Lue myös nämä:

Diasteeman stipendi 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman stipendin 2022 saaneen Maisa Halosen esittely ja terveiset tästä.
Diasteeman tutkimusapuraha 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman tutkimusapurahan 2022 saaneen Paula Tegelbergin esittely ja terveiset tästä.
Diasteeman tutkimusapuraha 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman tutkimusapurahan 2022 saaneen Wilma Valkeapään esittely ja terveiset tästä.