Koulutussihteerin kiitokset

Kuusi vuotta Terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksen koulutussihteerinä tuli kohdallani täyteen vuoden vaihteessa. Nyt on tullut aika siirtyä takavasemmalle. Ehdottomasti parasta näissä vuosissa ovat olleet kaikki ne mainiot ihmiset, jotka olen koulutuksen suunnittelun lomassa kohdannut.

Yhdistystoiminta Tekohelyssä alkoi kohdallani jo vuonna 2014 syksyllä, kun ”vaasalaisen paikka” koulutustoimikunnassa vapautui. Koulutussihteeri EHL Taina Käkilehdon johdolla koulutustoimikunta tuolloin pyöri ja juuri Tainalta sain hyvän perehdytyksen tulevaan pestiini. Vuonna 2016 tammikuussa aloitin koulutussihteerinä ja samana vuonna järjestettiin Vaasassa kesäluentopäivät, joiden paikallisjärjestäjä olin . Siinä sain heti hyvää tuntumaa luentojen ja oheisohjelmien järjestämiseen.

Kaikki koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen ovat yhdistyksessä tapahtuneet aina yhteistyönä. Ideointi on parhaimmillaan ollut todella mukaansatempaavaa ja meikäläisen on ollut helppo olla aktiivisen koulutustoimikunnan yhdyshenkilö. Tätä olen päässyt todistamaan vuodesta toiseen. Koulutustoimikunnan jäsenet ovat välillä vaihtuneet, joten monen koulutuksesta innostuneen kollegan kädenjälki on yhdistyksen koulutustarjonnassa näkynyt. Yhdistyksen tukipilari on ollut Tekohelyn hallitus, joka työmyyrämäisesti on huolehtinut kaikesta ympärillä, niin että me koulutustoimikuntalaiset olemme voineet keskittyä koulutusasioihin. Nöyrin kiitokseni yhdistyksen hallitukselle, kaikille tämän ajanjakson puheenjohtajille (Raija P., Päivi V., Henna V. ja Satu S-G) sekä koulutustoimikunnan kaikille jäsenille, jotka ovat vuosien varrella mukana olleet. Aivan mahtavaa on ollut saada tutustua teihin ja toimia teidän kanssanne täydennyskoulutuksen hyväksi!

Koulutussihteerin yksi parhaista pesteistä on ollut Apollonian koulutustoimikunnan ”ulkojäsenyys”. Siinä porukassa on ollut tehokas, mutta samalla hyvin lämminhenkinen meininki. Yhdessä Hammaslääkäriliiton ulkojäsen Noran sekä Kansanterveysjaosto Markon kanssa on useammat Hammaslääkäripäivien sessiot suunniteltu ja toteutettu. Kiitos teille, että olen saanut olla mukana tiimissä meillä on ollut hauskaa!

Koulutussihteerinä minulla on ollut ilo tutustua yhdistyksemme jäseniin kurssi-ilmoittautumisten sekä kaikenlaisten kurssitiedustelujen kautta. Onnekseni kesäluentopäivillä olemme monen kanssa päässeet tapaamaankin. Lämmin kiitos kaikille teille, jotka ovat osallistuneet Tekohelyn tapahtumiin!

Suuri kiitokseni kuuluu myös meidän luennoitsijoille! Vuodesta toiseen asiantuntevat kollegat ovat lupautuneet luennoimaan koulutustilaisuuksiimme sekä kesäluentopäiville. Olen saanut näköalapaikalta seurata tätä ja vielä suureksi ilokseni verkostoitua näiden itseäni reilusti viisaampien ihmisten kanssa. Suomessa on vertaansa vailla olevia hammaslääketieteen täydennyskouluttajia!

Tekohelyssä puhaltaa tällä hetkellä aivan uudet tuulet. Yhdistyksellä on uusi nimi ja uusia raikkaita suunnitelmia. Valovoimaiset kollegat luotsaavat yhdistystä eteenpäin. Lisäksi tuoreena koulutussihteerinä on aloittanut timanttinen Jenni Peltola. Eipä siis muuta kuin tsemppiä Jenni, koulutustoimikunta sekä hallitus! Ja kiitos ystävät!

Lue myös nämä:

Lea Tammelinista Diasteeman kunniajäsen
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema on kutsunut Lea Tammelinin yhdistyksemme kunniajäseneksi tunnustuksena ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä hammaslääkärien täydennyskouluttajana. Lea on luotsannut suosittuja oikomishoidon...
Diasteeman tutkimusapuraha 2024
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema jakaa tutkimusapurahan keväällä 2024. Apurahaa voi hakea tutkimukseen, joka tähtää julkaisuun kansainvälisessä vertaisarvioidussa julkaisussa. Apuraha on suuruudeltaan 2000...
Kesäluentopäivät 2023 pidettiin Porvoossa 7.-9.6.2023
Diasteeman väki kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita onnistuneista kesäluentopäivistä! Kesäluentopäivillä saimme nauttia jälleen erinomaisista luennoista, joiden tiivistelmät löytyy alta. KESKIVIIKKO...