Kurkistus tulevaan

Perinteisesti näin vuoden alkutaipaleella yhdistyksemme uusi hallitus järjestäytyy. Jo syyskokouksessa 11.11.21 sain kolmannen kerran hallituksen puheenjohtajakauden hoitaakseni ja erovuoroisen pitkäaikaisen koulutussihteerin Hanna Kangasmaan tilalle nousi koulutustoimikunnasta hallitukseen Matti Hannula Oulusta. Lämmin kiitos Hanna lukuisista vuosista yhdistyksemme hyväksi ja upeasti hoidetusta koulutussihteerin pestistä! Onneksemme saamme pitää Hannan mukana joukossamme kesäluentopäivien loppuun asti. Lisäksi tässä yhteydessä toivotan Matin tervetulleeksi hallitustyöskentelyyn mukaan ja hänen tilalle koulutustoimikuntaan valitun Wilma Oravan Kuopiosta myös tervetulleeksi yhdistyksemme merkittävään toimikuntaan jäseneksi!

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 4.2.22. Varapuheenjohtajana jatkaa Miika Hyvönen Kuopiosta, sihteerinä Virpi Laine Mikkelistä, taloudenhoitajana Tapio Nurmi Helsingistä ja tiedotusvastaavana Johanna Pellinen Helsingistä. Koulutussihteerin tehtävään on siirtynyt Jenni Peltola Kankaanpäästä ja jäsenrekisterin pitäjänä sekä jäsenkirjeen toimittajana aloittaa Matti Hannula. Apurahatoimikunnan puheenjohtajaksi nimitettiin Miika Hyvönen.

Koulutustoimikuntamme on jälleen tehnyt hienoa työtä- kiitos Hanna, Jenni, Matti, Johanna, Sini, Sanna ja Sampo! Muistathan seurata koulutuskalenteriamme. Vielä yhdistyksemme nimi näkyy Terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksenä monessa kohdin, sillä nimimuutos Diasteemaksi aiheutti myös sääntöuudistuksen. Vähitellen Diasteeman käyttö alkaa jo sujua… Ja muutokset eivät jää pelkästään sääntöihin, sillä logomme ja kotisivujemme ulkoasu tulevat myös muuttumaan kevään aikana. Lippulaivamme kolmepäiväiset Kesäluentopäivät pysyvät ohjelmassamme. Koulutuspäivien paikkakunta vaihtuu jatkossakin vuosittain kuten tähänkin asti. Tänä vuonna tavataan Tahkolla Kuopiossa! Luento-ohjelma on monipuolinen. Tervetuloa kouluttautumaan ja oppimaan sekä viettämään aikaa kollegoiden kesken!

Kuukauden kuluttua on jo kevät, vaikka sitä juuri tällä hetkellä suurilumisena talvena on vaikea kuvitella. Kevät on myös mielentila, mennään kohti valoa ja uutta kasvua.

Valoisin terveisin ja aurinkoisen kevään toivotuksin Satu

Lue myös nämä:

Diasteeman stipendi 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman stipendin 2022 saaneen Maisa Halosen esittely ja terveiset tästä.
Diasteeman tutkimusapuraha 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman tutkimusapurahan 2022 saaneen Paula Tegelbergin esittely ja terveiset tästä.
Diasteeman tutkimusapuraha 2022
Jäsenkirje 3 • 2022
Lue Diasteeman tutkimusapurahan 2022 saaneen Wilma Valkeapään esittely ja terveiset tästä.