TKHLY:n valmistuvien stipendit

Konsta Naumanen

Kuka olet? Olen Konsta Naumanen, 25 vuotias Joensuulainen käytännön syventävää suorittava hammaslääketieteen kandi.
Mistä tulen? Itä-Suomesta. Kotoisin olen Joensuusta. Reilut 5 vuotta tuli pyörittyä Kuopiossa opintojen merkeissä.
Mihin päädyit tekemään kätsyä? Kotiseudulle Joensuuhun, Siilaisen hammashoitolaan. Hoitola onkin jo ennestään tuttu, olin siellä 3. vuoden kesällä hoitajana ja 4. vuoden kandikesän töissä.
Haavet tulevalle vuodelle? Valmistumisen jälkeen toki jatkotyöt kotiseudulla ovat ensisijaisena haaveena. Lisäksi haaveilen omasta asunnosta ja toisen koiran hankkimisesta.
Terveisesi Tekohelyläisille: Vaikka aamut ja illat alkavat pimenemään, ei anneta sen haitata. Pimeässä on muoville enemmän täppäysaikaa. Oli kunnia saada stipendi, kiitos TKHLY!


Tapio Flinck

Olen Tapio Flinck. Hammaslääketiedettä olen opiskellut 5 vuotta ja olen aivan opintojen loppuvaiheessa. Olen Espoosta ja opiskellut Helsingin yliopistossa. Kätsyä lähdin suorittamaan Itä-Suomeen Lappeenrantaan, jossa voi mukavasti töiden ohella oleilla Saimaan rannalla.
Haave tälle vuodelle on, että korona vihdoin hellittäisi ja voisi vapaammin viettää aikaa yhdessä perheen sekä ystävien kanssa.
Terveiseni Tekohelyläisille, muistetaan ilahduttaa työkaverieita pienillä asioilla.


Hannu Mäkelä

Olen Hannu Mäkelä ja kotoisin Liedosta Varsinais-Suomesta. Hammaslääketieteen opinnot päädyin kuitenkin suorittamaan pohjoiseen Oulun Yliopistoon. Kätsyä suoritan tällä hetkellä Raumalla suunterveydenhuollossa. Tulevalta vuodelta toivon, että opin paljon uutta ja pääsen tekemään monipuolisia hammaslääkärin töitä. Lisäksi haaveilen lumisen talven hiihtoladuista. Tekohelyläislle toivotan mukavaa ja energista syksyä!


Matleena Kolu

Olen Matleena, Turussa oppini saanut tuleva hammaslääkäri. Kotoisin olen Hämeenlinnasta ja Kanta-Hämeeseen päädyin myös kätsyyn, kun suuntasin jo edellisinä kesinä tuttuun Janakkalan terveyskeskukseen.
Tulevalta vuodelta toivon töissä rutiinien karttumista. Pikkuhiljaa alkaa tämä jo näkyäkin, kun samanlaiset potilastapaukset toistuu. Haaveeni olisi joskus olla sellainen hammaslääkäri, joka osaisi taitavasti neuvoa ja auttaa muita. Potilaiden näkökulmasta toivon olevani potilaslähtöinen ja näkeväni kaikessa potilaan parhaan.
Tällä hetkellä koen, että paikkani on terveyskeskuksessa ja viihdyn monipuolisessa työssä. Tekohely ei aiemmin ollut minulle tuttu järjestö, mutta tutustuttuani tähän järjestöön, varmasti jatkossa myös tutustun kurssitarjontaan ja muuhun toimintaan. Täydennyskoulutus ja muiden hammaslääkäreiden konsultoitu on tärkeä osa meidän työtä.

Lue myös nämä:

Diasteeman tutkimusapuraha 2024
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema jakaa tutkimusapurahan keväällä 2024. Apurahaa voi hakea tutkimukseen, joka tähtää julkaisuun kansainvälisessä vertaisarvioidussa julkaisussa. Apuraha on suuruudeltaan 2000...
Kesäluentopäivät 2023 pidettiin Porvoossa 7.-9.6.2023
Diasteeman väki kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita onnistuneista kesäluentopäivistä! Kesäluentopäivillä saimme nauttia jälleen erinomaisista luennoista, joiden tiivistelmät löytyy alta. KESKIVIIKKO...
Itä-Suomen yliopistosta Diasteeman stipendin 2023 sai Otto Turja – Onnea!
Kuka olet, mistä olet kotoisin ja missä opiskelit? Olen Otto Turja. Kotoisin Alajärveltä Etelä-Pohjanmaalta, josta suuntasin Kuopioon opiskelemaan. Mihin päin suuntasit tekemään...