Uuden puheenjohtajan tervehdys

Hyvää uutta vuosikymmentä kollegat!

Viime kesänä sain kollegalta yllättävän yhteydenoton, jossa kysyttiin kiinnostusta Terveyskeskushammaslääkäriyhdistyksen hallituksen toimintaan. Kiinnostukseni heräsi välittömästi ja päätimme jatkaa asian parissa lomien jälkeen. Marraskuussa putosi varsinainen uutispommi tosin tekstiviestin muodossa. Siinä kysyttiin halukkuuttani ryhtyä yhdistyksen puheenjohtajaksi. Tuossa vaiheessa mieleeni hiipi ajatus, minäkö ja heti suoraan puheenjohtajaksi. Tänään tässä vaiheessa, sanon monesta syystä kiitos Minna, Henna, Virpi, Hanna, Tuija, Marja-Liisa ja muut! Ilman teitä en olisi tässä kirjoittamassa ensimmäistä juttuani yhdistyksen jäsenkirjeeseen. Oli kunnia tulla valituksi tämän perinteikkään järjestön puheenjohtajaksi, kiitos niin luottamuksesta kuin perehdytyksestä tehtäviini!  

Esittelen usein itseni näin: olen Lahdessa syntynyt ja kouluni käynyt, Kuopiossa opiskellut, Keski-Suomessa Muuramessa jo kaksikymmentä vuotta asunut ja Pieksämäellä kohta 10 vuotta työskennellyt esimiestehtävissä suun terveydenhuollossa toimiva erikoishammaslääkäri. Hammaslääkärin lisensiaatin paperit sain vuonna 1990 silloisesta Kuopion yliopistosta, kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriksi olen valmistunut v.2006. Työurani historiaan on myös mahtunut yksityishammaslääkärinä toimiminen niin Siilinjärvellä kuin Jyväskylässä, jossa edelleen eräällä vastaanotolla työskentelen yhtenä työyhteisön jäsenenä kollegoiden joukossa. Muuramessa on perheeni, johon kuuluu insinööriaviomies ja kaksi jo täysi-ikäistä poikaa, koti. Kesäisin Kuopio ja mökkielämä kutsuu. 

Harrastuksiini on lukeutunut heti valmistumisesta lähtien järjestötoiminta, olen ollut niin Pohjois-Savon kuin Keski-Suomen Hammaslääkäriseurojen hallituksissa, milloin koulutusasiamiehenä, varapuheenjohtajana kuin puheenjohtajana. Lisäksi harrastan zonta- ja rotarytoimintaa. Olen siis järjestöihminen. Kirjat ja lukeminen ovat intohimoni.    

Intohimoa työhön tuo koulutus ja uusien asioiden äärellä oleminen, oppiminen ja kehittyminen. TKHLY:n rooli on vahvistunut kollegoiden kouluttajana. Kurssimme oikeasti sopivat koko ammattikunnallemme työpaikasta ja työskentelysektorista riippumatta. 

Antoisaa koulutusvuotta teille kaikille sekä lämpimästi tervetuloa Keski-Suomeen kesäkuussa! Kesäluentopäivät Paviljongissa tarjoavat mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja, alamme näyttelyn sekä upeat oheisohjelmat. ”Hammas Rally Finland” alkaa keskiviikkona 10.6 jatkuen perjantai-iltapäivään asti.

Tapaamisiin Jyväskylässä! 

Muuramessa 22.2.2020

EHL, TKHLY:n puheenjohtaja Satu Snellman-Gröhn         

Lue myös nämä:

Lea Tammelinista Diasteeman kunniajäsen
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema on kutsunut Lea Tammelinin yhdistyksemme kunniajäseneksi tunnustuksena ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä hammaslääkärien täydennyskouluttajana. Lea on luotsannut suosittuja oikomishoidon...
Diasteeman tutkimusapuraha 2024
Hammaslääkäriyhdistys Diasteema jakaa tutkimusapurahan keväällä 2024. Apurahaa voi hakea tutkimukseen, joka tähtää julkaisuun kansainvälisessä vertaisarvioidussa julkaisussa. Apuraha on suuruudeltaan 2000...
Kesäluentopäivät 2023 pidettiin Porvoossa 7.-9.6.2023
Diasteeman väki kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita onnistuneista kesäluentopäivistä! Kesäluentopäivillä saimme nauttia jälleen erinomaisista luennoista, joiden tiivistelmät löytyy alta. KESKIVIIKKO...